<< Blogs


Daybyme Fashion Shoes Food Tattoo
Najnovšie
Osviež sa letným drinkom
Aj tebe sa už roztápa mozog z toho tepla? Schlaď sa výbornými drinkami, ktoré si jednoducho pripravíš doma v pohodlí domova s klímou. Okrem toho sa vý...
Najlepšie festivalové outfity
Pridali sme výzvu, aby si sa s nami podelil o tvoj najlepší festivalový outfit. Preto sme teraz vybrali tie najlepšie z najlepších, ktoré poslúžia ako...
Tipy na zaujímavé výlety v Európe #3
Už ďalší diel z priečinku cestovania sa bude venovať zaujímavým výletom v Európe. Tento krát si vezmeme destinácie s morom, avšak to nie je to jediné...
Zdravé obedové menu pre celú rodinu #5
Priprav si ľahký letný obed, ktorý ťa nie len zasýti, ale je aj zdravý. Neutrpí preto ani tvoja letná postava a stále sa budeš zmestiť do obľúbených š...
Najkrajšie pláže, ktoré musíš navštíviť
Výber správnej pláže môže dovolenku povýšiť na úplne inú úroveň. Preto sme za teba pripravili niekoľko tipov, ktorými sa môžeš inšpirovať. Nezabudni s...

Vladimír Meloun hodnotí outfity #1

24.2.2019
Fashion

Hello Hello, my name is Vladimír Meloun! Intro ako z veľkej knihy. Móda je vec striktne subjektívna, no pravdou je i fakt, že mnohí fanúšici a sledovatelia Dnes nosím považujú svoje módne názory za objektívne. Pravdu nenájde ani jedna strana, preto je čas otvoriť akúsi pomyselnú pandorinu skrinku a vypustiť von pravdu v podaní odborníka, ktorý vzišiel z radov samotného Daybyme. Nie je to nikto iný, ako sympatický mladík s citom nielen pre módu, no o tú nám pôjde primárne. Odteraz až do odvolania Vladimír vyberie 15, podľa neho najzaujímavejších #dnesnosim, ku ktorým dodá pár slov, rád, odporúčaní a vlastne hocičoho, čo môže módu na Slovensku a Česku posunúť vyššie.


Janka: daybyme.com/jan-ka-1

Veľmi nudný outfit. Chýbajú farby, outfit je nevýrazný, nezaujimavý, obyčajný. Nevidím ani jednu zaujímavú časť outfitu, všetky časti sú nudné čierne. Keby som videl takýto outfit na ulici, neoslovil by ma. Kabelka je nezaujímavá.

Altea: daybyme.com/a-linc

Nudný outfit, iba čierna farba s trochou šedej. Tento outfit pôsobí veľmi obyčajne, neoriginálne, nudne. Materiály outfitu vyzerajú byť kvalitné, no vizuálna stránka je biedna. Keby som videl takýto outfit na ulici, prehliadol by som ho. Odporúčam viac tvorivosti, kreativity, odvahy a farieb.

Janka: daybyme.com/jankatopanka

Pozitívne hodnotím iba košeľu a topánky. Všetko ostatné pôsobí nevýrazne, nezaujal by ma tento outfit v reálnom svete. Odporúčam viac farieb, menej čiernej. Biela taška môže byť pekná, no k outfitu sa nehodí.

Maria: daybyme.com/buckulka

Opäť nudný čierny outfit bez originality. Pozitívne vnímam kvetinku a náhrdelník, všetko ostatné vnímam negatívne. Páči sa mi materiál nohavíc, no citeľne chýbajú farby. Čierna farba je nudná, viac experimentovania odporúčam. Nie je dôvod báť sa.

David: daybyme.com/david-calta

Veľká nuda po všetkých stránkach. Nenašiel som pozitívnu čast outfitu. Chýba originalita, chýba odvaha, príliš obyčajný outfit. Nohavice môžu byť farebné, košeľa môže byť farebná, topánky, ponožky existujú pestrejšie ako nudné čierne. Veľmi zle.

Michaela: daybyme.com/outfit4ucz

Kabát má peknú farbu, no absolútne sa nehodí k zvyšku outfitu, ktorý je nudný. Nohavice sú obyčajné čierne nohavice a tričko tiež nie je nijak zaujímavé. Absolútne sa k tomuto outfitu nehodia práve tieto tenisky. Tento outfit by som si na ulici všimol, ale preto že by sa mi nepáčil.

Lucia: daybyme.com/lucskrovinova

Mimoriadne sa mi páči biely top, oceňujem na ňom úplne všetko. Sklamaný som zo spodnej časti outfitu, silonky a čierne topánky adekvátne nedopĺňaju výborný biely top. Odporúčam nebáť sa experimentovať s bledým zvyškom outfitu, pri dobrom výbere bude outfit pôsobiť fantasticky.

Daniela: daybyme.com/daniela-21

Sivá je tiež dobrá, ale nie v takomto prevedení. Na sukni sa mi páčia iba gombíky, na svetríku vôbec nič. Topánky a pančuchy sú nevýrazné, nudné čierne. Vrchný farebný sveter už outfit nezachránil. Veľmi divne pôsobí tento outfit. Nudná sukňa s nudným vrchom sú doplnené ešte nudneješími pančuchami a topánkami.

Nina: daybyme.com/nina_sugar

Kabát sa mi veľmi páči, no odporúčam vyskúšať odvážnejšiu farbu. Vkusne pôsobí batoh, nepáči sa mi opasok. Opasky s veľkými logami zbytočne zvýrazňujú značky. Džínsy sú obyčajné, ale k outfitu sa hodia. Topánky určite existujú aj farebnejšie a zaujímavejšie.

Viki: daybyme.com/viki-benova

Veľmi sa mi páčia nohavice a tenisky. Nohavice vyzerajú skutočne výborne napriek retiazke, ktorú moc nemusím. Páči sa mi aj tričko, no zvolil by som inú farbu ako čiernu. Bunda sa mi nepáči, odporúčam inú farbu. Obyčajný čierny batoh pôsobí veľmi nudne.

Jakub: daybyme.com/jakub-yunis

Opäť extrémne nudný outfit bez kreativity a odvahy. Čierna kožená bunda bude vždy obyčajná čierna bunda bez ohľadu na strih a zipsy. Farba roláku je super, no v tomto prípade sa k outfitu absolútne nehodí. Nohavice nie sú ničím výnimočné rovnako ako tenisky. Chýba vlastný jedinečný štýl, osobitosť.

Evinkaa: daybyme.com/evinka-mazuchova

Páči sa mi iba bunda, všetko ostatné je bieda. Na bunde sa mi páči farba a strih. Žltá kabelka je síce výrazná, ale v tomto prevedení nudná. Úplne zle sú silonky v kombinácii so sukňou a tričkom. Neodporúčam viac týmto štýlom kombinovať časti outfitu. Topánky sú nudné.

Lorena: daybyme.com/lorena-1

Výborná na tomto outfite je kabelka. Každému udrie do očí kabát, ktorý sa páči aj mne. To je však, žiaľ, všetko čo sa mi na tomto outfite páči. Biele tenisky nie sú ničím špeciálne, rovnako ako obyčajný biely rolák. Odporúčam viac odvahy, kabát je výborný, treba ho správne skombinovať s inými časťami odevu. Neodporúčam viac takýmto spôsobom kombinovať tieto časti outfitu. Topánky sú nudné.

Oliwye: daybyme.com/oliwye

Páči sa mi farba roláku, rovnako ako aj farba overalu. Celý outfit mi však príde veľmi zle zladený a myslím si že jednotlivé kúsky sa k sebe nehodia. Moschino neodporúčam nosiť vôbec, nič z tejto kolekcie nie je pekné. Tento outfit nie je nudný, zaujal by moju pozornosť, ale prevažujú negatívne pocity nad pozitívnymi.

Ivana: daybyme.com/ivana

Zbytočne prekombinovaný outfit. V jednoduchosti je krása, takto to nepôsobí dobre. Veľmi zle zvolené časti outfitu, veľmi zlé farby, nesprávne vrstvenie. Odporúčam oveľa jednoduchší pohľad na spôsob obliekania ako takýto prešpekulovaný sofistikovaný štýl. Zapamätal by som si, ale ako negatívny outfit.


Vladimír je nepochybne veľký odborník na módu a má cit pre detail. Vy všetci, čo pravidelne prispievate na Daybyme do kategórie nosím, ste pod ostrým dohľadom nášho znalca. Odporúčam pred vyberaním outfitu prebehnúť tento článok, lebo stretnúť Vlada v nepeknom outfite by mohlo skončiť na ulici veľmi zle, dokonca až zlým pohľadom. Vladov profil skontroluj tu, nech vieš, ako sa to má robiť: daybyme.com/meloun.

Ďalšie z kategórie
Osláv deň najlepších priateľov s nami
Deň najlepších priateľov pripadol na dnes, 8. júna. Na sociálnych sieťach sme ťa pred pár dňami vyzvali, aby si pridal fotku so svojou bestie. My sme...
V týchto plavkách všetkým vyrazíš dych
Leto je za dverami a ty už určíte chystáš dovolenku niekde pri jazere alebo mori. Neodmysliteľnou súčasťou sú plavky, ktoré nesmieš zabudnúť. Výber vš...
Outfity, v ktorých zažiariš na skúškach
Už si hovoríš, že by si mal nechať mobil a instagram a ísť sa učiť na skúšky? Odlož ho, ale až po tejto časti, kde ti ponúkame niekoľko inšpirácií na...
Dvojitá dávka najlepších outfitov
Čo je lepšie ako pravidelné inšpirácie na outfity od našich používateľov? No predsa dvojitá dávka, kde na fotke máš rovno niekoľko outfitov. Spravili...
Kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy – elegantné sako
V ďalšom pokračovaní blogov s kúskami, ktoré sú must have vám predstavíme elegantné sako. Ak nemáš ani jedno, tak by si to mal rýchlo napraviť. Potom...